About Alwan Styling

Maak kennis met

Alwan Styling

Met trots kan ik jullie vertellen dat...

Tevreden klanten 98%
Afgesloten projecten 90%
Dose of Coffee per Day 70%
Fascinatie

Van jongs af aan heeft zij een fascinatie voor kleurrijke unieke items en bijzondere outfits van anderen. Niets was te gek als het ging om kleurrijke items die zij eindeloos combineerden. Jaren later in haar vaderland Marokko werd haar fascinatie nog meer geprikkeld door de prachtige traditionele caftans en takshita ’s die het land rijk is. Een streling voor het oog. Elk item, elke keer weer. Het was daar, in Marrakech, waar zij de knoop doorhakte en haar eigen kledinglabel JEDIDA te starten. Dertien collecties later, is zij nog steeds DE trendsetter in Nederland als het gaat om Marokkaans- Arabische fashionitems met een westerse comfortabele touche en heeft zij heel wat successen mogen boeken in binnen- en buitenland.

Ontstaan

In 2019 besloot zij voor meer verdieping te gaan, zodat zij niet alleen haar klanten nog beter kon adviseren maar ook haar eigen stylingskills nog meer kon verfijnen en verdiepen. Naast veel praktijkervaring verlangde zij naar meer theoretische kennis, zodat zij een goede basis had als het ging om fashion en styling. Een succesvol afgeronde opleiding als Fashion Stylist Allround volgde bij Class of Style. Nu was zij er echt klaar voor en ALWAN styling werd een feit.

Missie

Voor ALWAN styling is kleding zoveel meer dan alleen een noodzakelijke bedekking; de juiste outfit draagt bij aan meer zelfvertrouwen, geeft een boodschap af over iemands persoonlijkheid en draagt bij aan een positieve eerste indruk, daar waar nodig. Als styling agency draagt ALWAN styling bij aan dit bewustwordingsproces zodat iedereen die gebruikt maakt van ALWAN styling het beste uit zichzelf leert halen.

-testimonial-

Karima van ALWAN Styling heeft me super verrast met setjes waar ik zelf nooit op zou komen.Ik voel mij op en top vrouw.

Nora Kasmi, Strategisch beleidsadviseur social domein

Amsterdam, September 2021